Câteva zile au mai rămas până la debutul oficial al festivalului internațional SMArtFest,  care, între 12-14 august 2022 va aduce pentru prima dată la Borsec, în jud. Harghita,  celebrități precum Maia Morgenstern,  Ramona Bădescu și  Carol-Eduard Novak.

Intrarea la eveniment va fi gratuită.

Vor participa personalităţi de excepţie de pe scena naţională şi internaţională, precum  prof. univ. dr.Dumitru Constantin Dulcan, sculptorul Daniel Leș sau autorul austriac de bestseller, Bernhard Moestl, şi mulţi alţii care vor pune la dispoziţia participanţilor întreaga lor expertiză, în timp ce artişti îndrăgiţi ca The Motans, Republic, EMAA, Manuel Riva sau 4S Street vor ţine lumea „în mişcare”.

În cadrul  SMArtFest 2022, vor fi susținute peste 30 de ateliere și conferințe tematice ce vor trata teme actuale și de mare interes din sfera cunoașterii, a muzicii și a artei.

Evenimentul va găzdui și două momente speciale, primul fiind difuzarea în premieră în județul Harghita a filmului documentar care a obţinut cele mai multe voturi din partea publicului la TIFF, ,,Regele Mihai: drumul către casă”.

Al doilea moment este premiera primului episod ,,Egregora – Comoara Pierdută”, în prezența regizorului Andrei Chiriac si a  actritei Ramona Badescu, interpretă în serial, venită special de la Roma pentru acest eveniment.

Programul complet al evenimentului și toate detaliile le găsești pe site-ul www.smartfest.ro.