DAL Travel constată o creștere de 40% a cererii pentru programele de tip premium. Cele mai solicitate destinații sunt Polinezia Franceză, Arhipelagul Hawaii, Australia, Noua Zeelandă și croazierele de lux

 Turiștii descoperă eleganța supremă a călătoriilor prin programele Premium. Cel mai scump program din ultima vreme achiziționat de la DAL Travel a costat 45.000 de euro și a implicat explorarea Arhipelagului Polinezian

Consultanții DAL Travel, unul dintre cei mai cunoscuți touroperatori din România cu produse turistice de tip premium, înființat în anul 2000 și membru al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), anunță topul celor mai scumpe și rafinate pachete turistice și circuite super premium pentru anul 2024. Cu destinații ce promit o experiență excepțională și memorabilă, aceste călătorii sunt menite să ducă turiștii noștri în aventuri de neuitat, în cele mai spectaculoase colțuri ale lumii.

Cererea pentru programele Super Premium a crescut, potrivit consultanților DAL Travel, cu 40% față de anul precedent. Cel mai scump program din ultima vreme achiziționat de la DAL Travel a costat 45.000 de euro și a implicat explorarea Arhipelagului Polinezian, cu zboruri în business class și cazări în bungalow-uri pe apă din resorturi de 5*.

“Itinerariile acestor pachete turistice reprezintă aventuri de neuitat, experiențe cu totul deosebite. Ele scot turiștii din “drumuri bătătorite” pentru a experimenta adevărata esență a destinației. Noi transmitem mereu turiștilor noștri: faceți din viață cea mai frumoasă aventură! De altfel, sloganul DAL Travel este “Agenția devoratorilor de turism”, iar deviza pentru destinațiile premium este “Pentru amintirile unei vieți”. O destinație premium nu se rezumă doar la exotism sau distanțe îndepărtate. Înțelegem că o călătorie premium înseamnă o experiență de neuitat, care îmbină serviciile impecabile cu locații de excepție. Am avut familii, cupluri, care au cheltuit peste 30.000 de euro pentru anumite experiențe unice de călătorie”, declară Daniela Nedelcu, director general al DAL Travel.