Kelly Osbourne și-a putut vizita părinții joi, după aproape trei săptămâni de separare.

Kelly Osbourne a făcut virală o fotografie cu momentul în care a putut să-și viziteze părinții după săptămâni de separare în timpul pandemiei de coronavirus. Fiica lui Ozzy și Sharon Osbourne a postat o poză cu părinții ei stând în jurul piscinei, purtând măști medicinale pe față și stând la distanță unul făță de celalalt, pe contul ei de Instagram.„Astăzi a fost prima dată când am ajuns să-mi văd părinții în aproape 3 săptămâni !!! Chiar dacă nu am apucat să-i îmbrățișez … ”, a scris tânăra artistă în vârstă de 35 de ani.

La 71 de ani, Ozzy are un risc crescut de a se îmbolnăvi grav de coronavirus. În prezent, familiile sunt încurajate să practice distanțarea socială pentru a evita transmiterea virusului la rudele lor mai înaintate în vârstă.

Ozzy Osbourne a vorbit după ce a fost diagnosticat cu  boala Parkinson luna trecută, explicând că încă din anul 2003 știa despre boală și că nu este „o condamnare la moarte”.

“Medicul mi-a spus că probabil mă plimb cu 10 persoane pe zi, care sunt bolnave și nici măcar nu știu că au acest diagnostic”, a spus el pentru RADIO.com. „Nu-ți rămâne niciun semn pe frunte, ci doar începi să mergi puțin mai caraghios.”